‘Histera’: Hızlı Shooter Oyunu 16 Mayıs’ta Erken Erişime Giriyor

Histera, muazzam bir tekrar oynanabilirlik hissi sunan benzersiz mekaniklere sahip, destansı potansiyele sahip yepyeni bir nişancı oyunudur. Bu, iki oyunun asla aynı olmamasını sağlamak için yenilikçi bir ‘Glitching’ özelliğini kullanan Histera’nın yaratılışını şekillendiren geri bildirim sağlamak için topluluğa güvenen Hollandalı bir geliştirici olan StickyLock’tan geliyor. Histera’nın 16 Mayıs’ta Steam’de erken erişime gireceği (yeni bir fragmanla) açıklandı.


İkinci Tahmin Yok

StickyLock, hem enerjik hem de öngörülemez, sağlam bir nişancı oyunu yarattı. Oyunu sergilemek için yayınlanan son fragmanda, oyun alanını sürekli değiştiren ‘Glitch’ mekaniğine derinlemesine bir bakış atıyoruz. Histera’da oyuncular, tarih öncesi bir ortamdan distopik bir şehre göz açıp kapayıncaya kadar çeşitli dönemler arasında geçiş yapmak zorunda kalıyor.

Bu, oyuncuların asla yavaşlayamayacağı ve bir sonraki adımı asla bilemeyecekleri anlamına gelen akıcı bir mekaniktir. Çoklu dönem kurulumuyla oyuncular, mızraklardan yaylara, alevli pompalı tüfeklerden İkinci Dünya Savaşı temalı balistik silahlara kadar çeşitli tarihsel olarak doğru silahlardan yararlanabilecekler. Her tur ilerledikçe harita alçalıp akacak ve almalar oyunun temposunu sürekli değiştirip değiştirecek.

İşte Histera’nın erken erişim çıkış tarihini ortaya koyan fragman:

Histera, oyunun ücretsiz oynanabilen işletim modelini desteklemek için özelleştirme seçeneklerine sahip olacak. StickyLock tarafından, oyunculara çok sayıda kozmetik ve diğer oyun içi öğelerin kilidini açma potansiyeli sunan bir savaş geçişinin daha ileride bulunacağı doğrulandı. İlk bakışta Histera, en azından bir süreliğine öne çıkmasına yardımcı olacak bazı enerjik unsurlara sahip oldukça lezzetli bir nişancı oyunu gibi görünüyor.

Histera’nın erken erişimi 16 Mayıs’ta yalnızca Steam’de başlıyor.


  • Fallout Yeni Nesil Güncellemesi için Yeni Bir Oyun Başlatmalı mısınız?
  • ‘Histera’: Hızlı Shooter Oyunu 16 Mayıs’ta Erken Erişime Giriyor
  • Yeni Fortnite Ayarı ‘Çatışma İfadelerini’ Engelliyor
  • El Paso, Başka Bir Yerde Film Çekiliyor
  • Fallout 4’te El Bombası Nasıl Atılır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.