İçeriden Çok Sayıda Kişi Sonic Frontiers 2’nin Geliştirilmekte Olduğunu İddia Ediyor

Oyun dünyasından pek çok kişi Sonic Frontiers 2’nin hâlihazırda geliştirilme aşamasında olduğunu ve farklı bir adla yayınlanabileceğini iddia etti.

Bu bilgi ilk olarak DanielRPK tarafından paylaşıldı ancak o zamandan beri, oyunlara ilişkin içeriden öğrenilen bilgileri raporlama konusunda iyi bir geçmişe sahip olan Twitter kullanıcısı @MbKKssTBhz5 tarafından da doğrulandı.

MbKKssTBhz5 haberi şu şekilde detaylandırdı: “Bu oyun Frontiers’ın oynanış tarzındaki devamıdır. Ama isim değişebilir. Frontiers, duyurulana kadar Rangers’dı.”

İlk Sonic Frontiers, 8 Kasım 2022’de yayınlandı ve konsol platformuna bağlı olarak genel olarak olumlu karışık eleştiriler aldı. Xbox Series S|X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC ve Nintendo Switch’te yayınlandı.

12 Aralık 2022’de Sega, Frontiers‘ın dünya çapında 2,5 milyondan fazla kopya sattığını duyurdu ve Mayıs 2023’te oyunun bugüne kadar 3,5 milyon adet sattığını duyurdu.

Sonic Frontiers 2’nin geliştirilmeye ne zaman başladığı ve oyunun ne zaman piyasaya sürülmesinin veya açıklanmasının beklendiği şu anda belirsiz.

Sonic Frontiers 2 için heyecanlı mısınız? Aşağıdan bize bildirin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.