COD Oyuncusu Tek Bir Düşmanı Öldürmeden 10. Prestije Ulaştı

Call of Duty, pasifizmi düşündüğünüzde aklınıza gelen ilk seri değil ancak bir oyuncu için oynamanın tek yolu bu. Reddit’te ‘Pilgore1’ yakın zamanda Modern Warfare 3’te tek bir düşmanı öldürmeden 10. Prestige ulaşmayı başardıklarını, bunun yerine seviye atlamak için hedef tabanlı modlara ve öldürme serilerinin yok edilmesine güvendiklerini açıkladı.


Pasifizmin Çağrısı

Oyunlarda pasifist yaklaşımı benimsemek yeni değil, ancak bazı oyuncular için savaş alanını göstermek üzere tasarlanmış bir oyunda bu yolu izlemek ekstra özel bir zorluktur. Örneğin, Escape from Tarkov’un ‘ThatFriendlyGuy’u, pasifist hareketler yapmakla övünen, yalnızca belirli görevleri geçmek için düşman oyuncuları açıkça izin alarak öldüren bir yayıncıdır.

Reddit’te Pilgore1, K/D oranının 0,00 olduğunu gösteren bir ekran görüntüsü yayınladı; bu, Modern Warfare 3’te 10. Prestige ulaşmak için oynadıkları 486 oyun sırasında tek bir düşmanı bile öldürmedikleri anlamına geliyor.

Bu, göründüğünden daha zor çünkü başıboş bir el bombası veya ölümcül olmayan bir el bombası bile bir düşmanı öldürme fırsatına sahip. Pilgore1, Domination ve Hardpoint gibi hedefe dayalı modlara odaklandıklarını ve mümkün olduğunca çabuk seviye atlamak için XP artışlarından yararlandıklarını açıkladı. Hasar almayı önlemek için çoğunlukla Riot Shield’a güvendiler, ancak aynı zamanda taretler ve İHA’lar gibi skor serilerini yok etmek için bir LMG kullandılar. Bu bile bir tehdit oluşturuyordu çünkü başıboş bir şut, seriyi mahvetmek için tek bir oyuncunun öldürülmesi anlamına gelebilirdi.

Bu notta Pilgore1 şunu söyledi:

Elbette birkaç yakın görüşme. Tanrı beni bağışladı.

Pilgore1 bu başarıyı 2022’deki Modern Warfare 2’de tamamladı ancak bunun çok daha uzun sürdüğü söylendi.


  • Mecha Break Yeni Kapalı Beta’yı Duyurdu
  • 5 Saatlik ENERJİ 230mg Kafein “Gamer Shot”ı Piyasaya Sürüyor
  • COD Oyuncusu Tek Bir Düşmanı Öldürmeden 10. Prestije Ulaştı
  • Bethesda Direktörü Fallout 5’in Neden Bu Kadar Uzun Sürdüğünü Açıklıyor
  • Yeni Dead Island 2 Genişleme Paketi Budaklı Zombileri Ekliyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.