5 Saatlik ENERJİ 230mg Kafein ‘Gamer Shot’ Piyasaya Sürüyor

Bir oyun seansının ortasında kendinizi sık sık yorulurken mi buluyorsunuz? Oyunu oynarken sürekli bir yorgunluk hissi mi yaşıyorsunuz? Artık yeni 5-Hour ENERGY ‘Gamer Shot’ ürünleriyle sarkık göz kapaklarını ve kendinizi boş boş duvara koşarken bulduğunuz anları geride bırakabilirsiniz.

Mikro boyutlu bir şişede 5-Hour ENERGY, 230 mg gibi muazzam bir miktarda kafein içerir. Bunu perspektife koymak gerekirse, piyasadaki en büyük Red Bull kutusunun içinde şu anda yaklaşık 150 mg kafein var ve tüketmeniz en azından birkaç dakikanızı alacak. Gösterişli, parlak markalamanın oyuncuların ilgisini çekeceğine ve Gamer Shot serisinin “gerginlikleri” ortadan kaldırırken (bir şekilde) oturumları canlandıracağına dair umutlar var.


Nasıl

5-Hour ENERGY’de yeni bir şey yok; bu ürünler yirmi yıldır piyasada ama şimdi aktif olarak yeni bir seriyle oyuncuları hedefliyor: Gamer Shot. Oyunculara 230 mg kafein ve çok sayıda diğer çeşitli amino asitler ve taurin gibi kimyasallar şeklinde bir destek sağlamak için tasarlanmış üç yeni ‘enerji verici’ tat var. Enerji içecekleri söz konusu olduğunda stok standardı bir dizidir, ancak 50 ml’lik bir şişede yoğunlaşmıştır.

5 Saatlik ENERJİ üreten şirket Living Essentials’ın Başkanı yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Oyunculara özel bir çekim oluşturmak bizim için doğal bir uzantı; Amerika’daki yetişkinlerin %62’si video oyunları oynuyor ve birçoğu oyun oynarken enerji içeceği tükettiklerini söylüyor. Artık yeni oyuncu atışımızı saniyeler içinde alt edebilir ve saatlerce oyunlarının zirvesinde kalabilirler.

Tehlikeli derecede enerji dolu bir veya iki atışı geri atıp beş saniyelik bir duraklamaya bile gerek kalmadan oyuna geri dönmek varken neden G-Fuel veya Monster gibi bir ürünle işi yavaşlatasınız ki?

Gamer Shot serisi için üç adet cezbedici yeni tat mevcut; ancak bunları ağzınızda, tadı hissedecek kadar uzun süre tutamayacaksınız:

  • Ananas Şarjı
  • Roket Ahududu
  • Apple Bash

Uyarılı olun: Living Essentials, 5-Hour ENERGY ürünlerinin küçüklerin tüketimine uygun olmadığını tavsiye ediyor. Üzgünüm çocuklar, kafein patlamalarınızı başka bir yerde yapmanız gerekecek.


  • Mecha Break Yeni Kapalı Beta’yı Duyurdu
  • 5 Saatlik ENERJİ 230mg Kafein “Gamer Shot”ı Piyasaya Sürüyor
  • COD Oyuncusu Tek Bir Düşmanı Öldürmeden 10. Prestije Ulaştı
  • Bethesda Direktörü Fallout 5’in Neden Bu Kadar Uzun Sürdüğünü Açıklıyor
  • Yeni Dead Island 2 Genişleme Paketi Budaklı Zombileri Ekliyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.