Sea of ​​Thieves 40 Milyon Oyuncu Sayısını Aştı

Sea of ​​Thieves ay sonunda PlayStation’da yayınlanmaya hazırlanıyor ve tamamen yeni bir oyuncu topluluğunu açık denizlere davet ediyor. Bugün Rare tarafından, Sea of ​​Thieves’in devasa bir dönüm noktasına ulaştığı ve oyunun 2018’de piyasaya sürülmesinden bu yana Xbox, Windows 10 ve Steam’de 40 milyon oyuncuya ulaştığı açıklandı.


Sorunsuz Seyir

Bu dönüm noktasını kutlamak için yayınlanan son blog gönderisinde Rare’in topluluk ekibi, önümüzdeki haftalarda PlayStation 5’te çıkacak olan Sea of ​​Thieves’in heyecanını anlattı. Ekip, oyuncuların onbirinci sezonun puan tablosunda ilerlemelerine yardımcı olacak artırılmış Şöhreti elde etmelerini sağlayacak sınırlı süreli bir etkinlik olan yaklaşan Gold & Glory Hafta Sonu hakkında konuştu.

Blog gönderisine göre Sea of ​​Thieves’in bu kadar popüler kalmasının nedeni Rare’e olan bağlılığın devam etmesidir. Bugün hala çok büyük bir oyuncu tabanına sahip ve bu 40 milyon oyuncunun birçoğu demir atmayı reddedip oyundan ayrılmayı reddediyor:

Bununla birlikte, lansmandan bu yana yüzden fazla ücretsiz güncelleme sunmak için çok çalışan ve ufukta daha fazla heyecan ve yenilik bekleyen ekibe de bu fırsatı değerlendirerek en içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum. 12. Sezon neredeyse yaklaşıyor ve bıçak fırlatma ve Kemik Arayan gibi yeni eklemeler, sanal alanımızı bir kez daha dönüştürecek.

Rüzgârın Sea of ​​Thieves’in yelkenlerinden ayrıldığına dair henüz bir işaret yok. Açık dünya korsan oyununun bir hazinesini arıyorsanız ve PlayStation 5’e sıkı sıkıya bağlıysanız, hava durumu için ufku takip edin; oyun 30 Nisan’da PS5’te çıkıyor.


  • Call of Duty, Cheech ve Chong Geçiş Paketini Duyurdu
  • Yıldız Savaşları Kanun Kaçaklarının Seslendirme Sanatçıları Kimlerdir?
  • Klasik Oyun Altın Balta, Comedy Central’da Kendi TV Programına Kavuşuyor
  • Sea of ​​Thieves 40 Milyon Oyuncu Sayısını Aştı
  • Nintendo Bağımsız Dünya Gösterimi Nisan 2024 – Gösterilen Her Oyun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.