El Paso, Başka Yerde Film Çekiliyor

2023’ün en iyi oyunlarından biri, El Paso, Başka Yerde beyazperdeye giderken bir film çekmek.

Filmde The Book of Clarence’ın başrolde yer alması planlanıyor ve Atlanta, LaKeith Stanfield’ı, eski kız arkadaşı dünyayı yok etmeye kararlı bir bağımlı olan James Savage olarak başlatıyor. O eski kişi Drakula Janet’ti.

Stanfield ayrıca filmin yapımcılığını Colin Stark ve Lorenzo di Bonaventure’dan Di Bonaventure Pictures ile birlikte yapmayı bekliyordu.

Belirtildiği gibi El Paso, Elsewhere, Max Payne ve Dead to Rights günlerine dayanan bir oyunda Savage olarak oynamanızı sağlıyor. Oyun boyunca, sürekli değişen bir motelde seyahat ediyorsunuz ve gerçekliğiniz, boşluğa doğru ilerlemek için çarpıtılıyor.

Hikaye aile içi istismarı, eklemeyi, travmayı ve daha fazlasını kapsıyor. Yaratıcı Xalavier Nelson Jr., geliştirme sırasında tüm stüdyonun hassasiyet göstermesi gerektiğini söyledi.

Filmle ilgili daha fazla ayrıntı daha sonra açıklanacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.