Star Wars Jedi: Survivor EA Play’e Geliyor Gibi Görünüyor

Star Wars Jedi: Survivor EA Play’e geliyor. Henüz resmi bir duyuru yapılmamış olsa da oyun, hizmetin bir parçası olarak PlayStation Store’da görünüyor.

Bu yazının yazıldığı an itibarıyla yalnızca çeşitli bölgelerde görülüyor. Ayrıca yalnızca PlayStation Store’da görünüyor ve Xbox ve PC’de eklenti gösterilmiyor.

Oyunun EA Play’de olması, hizmete üye olan herkesin oyuna hiçbir ekstra ücret ödemeden erişebileceği anlamına geliyor. Şu anda EA Play’in maliyeti aylık 5,99 dolar, yıllık 39,99 dolardır. Hizmet aynı zamanda Xbox Game Pass Ultimate üyeliği olan herkese de dahildir. Bu, Game Pass Ultimate’a abone olan herkesin oyuna da erişebileceği anlamına geliyor.

İLGİLİ: Ubisoft, Star Wars Kanun Kaçaklarının Jabba’ya Tepkisine Yanıt Veriyor Misyon

Star Wars Jedi: Survivor ilk kez 28 Nisan 2023’te piyasaya sürüldü. Onun selefi olan 2019’daki Star Wars Jedi: Fallen Order da hizmette mevcut.

Resmi bir duyuru gelirse bu hikaye güncellenecektir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.