Sony, Helldivers 2’nin Xbox’ta Yayınlanması İçin Erken Görüşmelerde Bulunduğu İddia Edildi

Helldivers 2 iki aydan uzun bir süredir piyasada ve bu süre zarfında istikrarlı ve tutarlı bir oyuncu sayısına sahip oldu. Bu iddialı canlı hizmet oyununun kalbinde kendini adamış ve gelişen bir topluluk var ve bu, oyunun Xbox platformlarında görünmemesine rağmen, yalnızca PC ve PlayStation 5’te görünüyor. Ancak bu durum değişebilir.

The XboxEra Podcast’in en son bölümünde, ‘The Rumourmill’ bölümünde Helldivers 2’nin Xbox Series X|S platformuna getirilmesi için görüşmelerin devam ettiği öne sürüldü.


Topluluğu Genişletin

Canlı bir servis oyunu olan Helldivers 2, oyuncuları olmadan bir hiçtir. Bu oyuncu tabanını genişletmek için oyunu tamamen yeni bir platformla tanıştırmaktan ve oyunun çapraz oyun mekaniğini geliştirmekten daha iyi bir şans var mı? Bu, en son XboxEra Podcast’inde ‘Shpeshal Nick’in bahsettiği bir düşünceydi:

Bölüm sırasında Nick şunları söylüyor:

Şu anda PlayStation’ın yeni bir CEO’sunun olduğunu biliyoruz ve yeni CEO’nun bazı konulara daha açık olabileceğini düşünüyorum. Duyduğuma göre Helldivers 2’nin Xbox’a gelme olasılığı hakkında çok ama çok erken ön tartışmalar yapılabiliyor.

Nick’in de yaptığı gibi bunun bir onay olmadığını, sadece bir söylenti olduğunu vurgulamakta fayda var. Bununla birlikte, bu tamamen mantıklıdır ve teklifin aslında herhangi bir dezavantajı yoktur. Topluluğu ölçülemeyecek kadar genişletecek ve oyunu yepyeni bir oyuncu pazarına açacak.


  • Fallout 4’te El Bombası Nasıl Atılır
  • Fallout 4’te Hack Nasıl Yapılır?
  • Yeni Xbox Dijital Gösterimi 29 Nisan’da Geliyor
  • Star Wars Jedi: Survivor EA Play’e Geliyor Gibi Görünüyor
  • Fallout 4’te Ayna Hatasına Takılma Sorunu Nasıl Düzeltilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.