Fortnite LEGO Farm Friends Güncellemesi ve Yeni Stiller 23 Nisan’da Geliyor

Fortnite ekibi bugün yeni bir resmi blog gönderisinde Farm Friends güncellemesinin 23 Nisan’da geleceğini duyurdu.

Çiftlik Dostları güncellemesi v29.30, çeşitli Köy iyileştirmeleri içerecek ve hayvan alımını tanıtacak.

Yeni Köy işe alma sınırı, hayvanlar için toplam yedi yuva mevcut olacak şekilde Köy başına on taneye izin verecek. Oyuncular inek, koyun ve tavukların yanı sıra domuzları da yeni bir hayvan olarak alabilecekler.

Ayrıca, Çiftlik Arkadaşları güncellemesi beş yeni köylü, daha fazla hayvan çeşidi ve düzinelerce tamamen yeni stil içerecek. Gelecek stillere zaten sahip olan oyuncular bunları otomatik olarak dolaplarında bulacaktır.

LEGO Fortnite Çiftlik Arkadaşları

Yeni stillerin çokluğu hayranları etkiledi. Gelecek stillerden bazıları arasında Aeronaut, Bonehead, Chopper, Far Out Man, Stage Slayer, World Warrior ve daha fazlası yer alıyor.

Hayranlar hızla yol haritası sızıntısı iddiasıyla ilgili ipuçları aradılar. Fortnite’ın 2024 yol haritasına ilişkin bir sızıntı yakın zamanda internette ortaya çıktı ve pek çok heyecan verici içeriğin sinyalini verdi.

Birçok güvenilir bilgi sızdıran kişi bunun gerçek olduğuna inansa da kimse bunu doğrulayamadı. Ne yazık ki Farm Friends de hiçbir şeyi doğrulamıyor gibi görünüyor.

Fortnite yakın zamanda 3 Mayıs’ta kullanıma sunulacak bir Star Wars geçişini duyurdu. Ayrıca LEGO içeriği de yer alacak. Star Wars içeriği iddia edilen yol haritasındaki görüntülerle eşleşiyorsa bu, sızıntının doğrulanmasına yardımcı olabilir.

Fortnite’ın Çiftlik Arkadaşları güncellemesi şimdilik yaşam kalitesi sorunlarını ve çeşitli hataları da düzeltecek. Buna, köyünüzdeki önemli ayrıntıları izlemeyi kolaylaştıran Köy Meydanı kullanıcı arayüzü revizyonu da dahildir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.