Nexus Modları Fallout Nedeniyle Hala Sorunlarla Karşılaşıyor

19 Nisan’dan bu yana, muhtemelen dünyanın önde gelen mod deposu olan Nexus Mods, trafiğe dayalı sorunları ve sunucu kapasitesi sorunlarını bildiriyor. Bunun “Fallout TV dizisinin popülaritesinden” kaynaklandığını ve hala da kaynaklandığını kabul etti. Geçtiğimiz hafta boyunca yüz binlerce insan ekosisteme girmenin yolunu buldu ve belirli oyunlarda en yüksek oyuncu sayısı hızla arttı ve bu oyuncuların çoğu kullanılacak en iyi Fallout modlarının peşinde.


Kaçınılmaz

Fallout 4’ün bu kadar uzun süre devam etmesini sağlayan unsurlardan biri de PC’de mevcut olan modların yoğunluğudur. Suyun kalitesinden silah fiziğine kadar her şeyi değiştiren on binlerce mod var. Ayrıca Deathclaws’ı Maço Adam Randy Savage’a dönüştüren tuhaf modlar da var ama bu başka bir günün konusu.

Nexus Mods, trafiğin inanılmaz boyutlara ulaşması nedeniyle günlerdir hizmette bir yavaşlama olduğunu bildiriyor ve bu, Fallout’un şu anda artan popülaritesi sayesinde oluyor. Dizi tüm platformlarda büyük ilgi gördü, oyuncu sayısında rekorlar kırdı ve sayısız insanı şimdiye kadar hakkında pek fazla şey duymamış olabilecekleri bir diziyle tanıştırdı. Fallout TV şovunun gücü de bu. Bu arada, muhteşem.

Örneğin Fallout 4’te modları çalıştırmak gerekli olmasa da, deneyiminizi ölçülemeyecek kadar artırır. Bilgisayarımdaki oyunuma yaklaşık 150 mod yükledim ve bazı değişiklikler oyun içi yaşam kalitesinde muazzam bir artış sunuyor.


  • Alone in the Dark Geliştirici Parçaları Etkileşimli Çalışanları İşten Çıkarıyor
  • 2K, Artık Kullanılabilir Mobil Oyun NFL 2K Playmakers’ı Duyurdu
  • Assassin’s Creed Hexe Hakkında Bildiğimiz Her Şey
  • ÖZEL – Assassin’s Creed Hexe’nin İlk Ayrıntıları
  • EGX ve MCM Comic Con Bu Yıl Londra’da Güçlerini Birleştiriyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.