PUBG: Battlegrounds Erangel Klasik Haritası Mayıs 2024’te Geri Dönecek

Bugün resmi bir blog gönderisinde PUBG: Battlegrounds geliştiricileri, Erangel Classic haritasının Mayıs ayında hem PC’ye hem de konsollara sınırlı bir süre için geleceğini duyurdu.

Erangel Classic, 14 Mayıs ile 28 Mayıs tarihleri ​​arasında PC’de satışa sunulacak. Harita ayrıca 23 Mayıs’tan 6 Haziran’a kadar konsollarda da kullanıma sunulacak. Her iki etkinlik de son gün sabah 7’de (UTC) sona erecek.

PUBG sadece klasik Erangel haritasını değil, özelliklerini de geri getiriyor. Buna yağmurlu hava, yedek silahlar ve azaltılmış geri tepme dahildir. Şaşırtıcı bir şekilde, kullanıcı arayüzü bile önceki durumuna geri dönecek ve bu da uzun süredir oynayan oyuncuları kesinlikle eğlendirecek.

PUBG Sıra Silahları

PUBG: Battlegrounds geçtiğimiz ay 7. yıl dönümünü 2024 yol haritasıyla kutladı. Geliştiriciler oyunu elden geçirmeyi, eşleştirme ve hile önleme sistemlerini, dereceli modu ve daha fazlasını elden geçirmeyi planlıyor.

Ancak Erangel’in klasik dönüşü, Fortnite OG ile karşılaştırılsa bile kesinlikle hoş bir sürpriz. Neyse ki bugünkü blog yazısı, Erangel’in hâlâ “birkaç modern ayarlamayı” sürdüreceğini ekliyor. Yani beklendiği gibi modern oynanıştan tamamen ödün verilmeyecek.

Geliştiriciler hangi mekanizmanın bekleneceği konusunda ayrıntılı bilgi vermedi. Ancak “tüm gerilemelerle ilgili tüm ayrıntıların” 13 Mayıs’ta, PC oyuncuları gelmeden hemen önce Yama Notlarında açıklanacağını duyurdular.

Ocak ayında Krafton, PUBG’yi franchise etme planlarını da duyurdu, dolayısıyla oyuncular ana oyun için devam eden güncellemeleri görmekten kesinlikle memnunlar.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.