ÖZEL – Assassin’s Creed Hexe’nin Erken Detayları

Assassin’s Creed Hexe’ye ilişkin ayrıntılar çok azdır. Resmi olarak serinin Başkan Yardımcısı ve Sorumlu Yapımcısı Marc-Alexis Côté, oyunun geçmiş oyunlardan farklı olacağını ve Ubisoft Montreal tarafından geliştirileceğini ima etti. Oyunun resmi teaserından, oyunun 16. yüzyıldaki Kutsal Roma İmparatorluğu döneminde (Bloomberg aracılığıyla) Orta Avrupa’da geçeceği söylenen oyunun ağırlıklı olarak büyücülüğe dayanacağını biliyoruz.

Kaynaklar ayrıca planın, Assassin’s Creed Syndicate ‘Jack The Ripper’ DLC’sinden ilham alan oyunda Fear System’e sahip olmak olduğunu da belirtti. Sistemin kesin ayrıntıları bilinmemekle birlikte, bu sistemin veya en azından bir versiyonunun Hexe’ye nasıl kolayca uygulanabileceğini görmek zor değil. 16. yüzyıldaki Cadı Duruşmalarında 1500 ile 1660 yılları arasında 80.000 kadar şüpheli cadının idam edildiği görüldü; bu nedenle bir çeşit korku sistemi bu ortam için anlamlıdır.

Bunlar oyunun ilk ayrıntıları olsa da, Marc-Alexis Côté’nin oyunu neden 2022’nin sonlarında IGN’e “farklı bir oyun türü” olarak tanımladığını anlamak zor değil. Şöyle devam etti: “Her şeyin aynı olması gerekmiyor. 150 saatlik bir RPG olacak, değil mi? Ziyaret etmeyi seçtiğimiz yerlere ve bu dönemleri nasıl temsil etmeyi seçtiğimize daha fazla çeşitlilik getirmek.”

Bu haberin sesli versiyonunu YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz:

Başlık görseli – @RinoTheBouncer


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.