2K, Artık Kullanılabilir Mobil Oyun NFL 2K Playmakers’ı Duyurdu

NFL ve 2K Sports, şu anda Android ve iOS’ta mevcut olan yeni mobil kart savaş oyunu NFL 2K Playmakers’ın lansmanını duyurdu.

Yeni oyunda oyuncular, takımlarıyla diğer oyuncularla yüzleşmek için NFL oyuncu kartlarını topluyor. Oyun, ana 2K Sports oyunlarındaki MyTeam modlarına ve Cat Daddy Games’in SuperCard mobil oyunlarına benzer.

NFL video oyunlarından sorumlu başkan yardımcısı Ed Kiang, basın bülteninde “NFL 2K Playmakers mobil ayak izimizi genişletiyor ve NFL hayranlarına oyun oynamanın ve etkileşimde bulunmanın yepyeni bir yolunu sunuyor” dedi. “Spor ve oyun kesişiminde kanıtlanmış bir geçmişe sahip bir şirket olan 2K ile olan bu ortaklığın mobil cihazlarda hayata geçtiğini görmekten heyecan duyuyoruz.”

Oyunda birden fazla mod bulunur. Modların ayrıntılarını 2K’nın izniyle aşağıda bulabilirsiniz:

  • Kırmızı Bölge Sürüş Modu –Kırmızı Bölge Sürüşünde sahada alınan kararlar önemlidir. NFL bilginizi uygulayın, stratejik oyunlar oynayın ve takımınızın sahada performansını izleyin. Farklı bölgelerde galibiyet peşinde koşarken ve ödüller kazanırken NFL oyuncu kartlarından oluşan özel bir kadro oluşturun.
  • Sezon Modu – Rüyalarınızın takımını kurun ve Super Bowl zaferine giden yolda onlara bir NFL sezonunda liderlik edin. Bir NFL sezonuna katılın ve Super Bowl Şampiyonu olma şansı için play-off’lara katılmaya hak kazanın.
  • Gerçek NFL Sonuçlarından Yararlanın –Yaklaşan 2024 NFL sezonuna başlarken, oyun içi ödüller kazanma şansı için puan toplamak üzere yaklaşan gerçek NFL oyunları hakkında tahminlerde bulunun. Daha fazla bilgi 2024-2025 NFL sezonunun başlangıcında mevcut olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.