Alone in the Dark Geliştirici Pieces Interactive Çalışanları İşten Çıkarıyor

Alone in the Dark’ın lansmanından bir ay sonra geliştirici Pieces Interactive, çalışanlarını işten çıkarıyor. Kaç kişinin serbest bırakıldığı belli değil.

İşten çıkarma haberleri, çalışanların internette onlar hakkında paylaşımlar yapmaya başlamasıyla geldi.

QA Analisti Helena Hansen “İşten çıkarılıyorum” dedi. “Duygular sakinleştiğinde bağlantılarımla ve diğer tüm şeylerle daha iyi bir gönderi hazırlayacağım, ama ıh. Şu anda kendim ve iş arkadaşlarım için kalbim kırılıyor.”

Şu anda Hansen işten çıkarmaları onaylayan tek kişi olmaya devam ediyor, ancak şirkette daha büyük bir işten çıkarmanın sinyalini veren “iş arkadaşları”ndan özellikle bahsetti. Pieces Interactive İsveç merkezli olup Embracer Group’a aittir. Pazartesi günü Embracer Group’un üç ayrı şirkete bölüneceği açıklandı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.