Fortnite Sızıntısı Thor: Ragnarok Görünümlerini Ortaya Çıkarıyor

Twitter’daki yeni bir gönderide, güvenilir sızıntı kaynağı @HYPEX, Thor: Hulk ve Hela’nın yer aldığı Ragnarok görünümlerinin Fortnite’a gelebileceğini söyledi.

Hulk ikonik gladyatör kıyafetinin yanı sıra bazı sırt silahlarına da sahip olacak. Bu arada Hela, kılıcı da dahil olmak üzere Thor: Ragnarok’un imzasını taşıyan kıyafetine de sahip olacak.

Epic Games bu görünümlerle ilgili herhangi bir ayrıntıyı resmi olarak doğrulamadı. Ancak HYPEX tutarlı bir şekilde doğru bir sızıntı yaptı ve en son Avatar: Son Hava Bükücü geçişi için bir Fortnite sızıntısı gösterdi.

Maalesef HYPEX’in Hulk ve Hela görünümleri için henüz bir yayınlanma aralığı yoktu. Ancak veriler halihazırda erişilebilir durumdaysa nispeten yakın zamanda gelecekler.

YENİ MARVEL GÖRÜNÜMLERİ 🔥 pic.twitter.com/36qrgwOIcF— HYPEX (@HYPEX) 23 Nisan 2024

Thor: Ragnarok, MCU’nun çok özel bir parçası ve ilgili kostümler Fortnite’a şaşırtıcı derecede geç gelecek. Sonuçta film birkaç yıl önce, 2017’de vizyona girmişti.

Bu, yakın zamanda ortaya çıkan iddia edilen 2024 yol haritası sızıntısıyla ilgili olabilir. HYPEX’in kendisi de başka bir Twitter gönderisinde yol haritasının onaylandığını iddia ederek sızıntıya tam destek verdi.

Ancak bazı hayranlar hâlâ yol haritasına ikna olmadı ve Epic Games henüz resmi bir yol haritası açıklamadı. Ancak yol haritası sızıntısı, Fortnite ekibinin ortaya çıkardığı içerikle örtüşüyor. Öyleyse Fortnite hayranları için Marvel temalı bir sezon yolda olabilir.

Geçen hafta Epic Games, 3 Mayıs’ta Star Wars ile Fortnite arasında geçiş yapılacağını duyurdu.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.