Watch Dogs Serisinin Öldüğü ve Gömüldüğü İddia Edildi

Twitter’daki yeni bir gönderide, ünlü sızıntıcı j0nathan, muhtemelen Watch Dogs: Legion’ın zayıf performansı nedeniyle Watch Dogs serisinin “ölüp gömüldüğüne” inandıklarını iddia etti.

Gevşek bir tercümeye rağmen gönderi aynı zamanda Legion’ın başarısızlığının “oldukça orijinal bir Battle Royale”ı tehlikeye attığını öne sürüyor gibi görünüyor. Serinin yeni oyunlarla ilgili geleceği hakkında resmi bir güncelleme olmasa da geçen ay yeni raporlar, New Regency’nin bir Watch Dogs film uyarlamasının üzerinde çalıştığını ortaya çıkardı.

Serinin algısına rağmen Ubisoft’un AAA oyunları sıklıkla gayet iyi satılıyor. Watch Dogs serisinin ilk iki oyununda sağlam performanslar sergiledi. Orijinal oyun 2014’te 10 milyon kopya sattı. Watch Dogs 2, 2016’da piyasaya sürüldü ve Mart 2020’ye kadar 10 milyon adet sattı.

VGChartz’ın eski bir raporuna göre Watch Dogs: Legion’ın 1,9 milyon dijital birim satmayı başardığı belirtiliyor sadece üç gün içinde. Makale, satış bilgileri için SuperData’dan yararlandı. GI Biz raporuna göre oyun, Birleşik Krallık’ta Ocak 2023’te en iyi 20 PlayStation 5 satışına da imza attı.

Ancak Watch Dogs: Legion hayran kitlesinden karışık eleştiriler aldı. Metacritic’te Legion’ın kullanıcı puanı şu anda 6,2 seviyesinde bulunuyor; bu, Watch Dogs 2’nin 7,7’sine göre büyük bir düşüş.

Bir Watch Dogs filmi yapım aşamasında olduğundan Ubisoft, oyun serisini bir şekilde devam ettirmek için hâlâ ana akım ilgiden yararlanmaya çalışabilir.

Ubisoft henüz Watch Dogs serisinin geleceği hakkında yorumda bulunmadı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.