Songs of Conquest 20 Mayıs’ta Erken Erişimden Çıkıyor

Geliştirici Lavapotion ve yayıncı Coffee Stain, Songs of Conquest’in 20 Mayıs’ta erken erişimden çıkacağını duyurdu. 1.0 sürümünde ayrıca oyunun hikayesini tamamlayan son Barya kampanyasının lansmanı da yapılacak.

Steam’deki bir gönderide Lavapotion, “Bu ana kadar uzanan geliştirme yolculuğu inanılmazdan başka bir şey değildi ve hepsini size, muhteşem topluluğumuza borçluyuz” dedi. “Bu haberi sizlerle paylaşmanın çok gecikmiş olduğunu düşünüyorum ama oyun için her zaman yüksek hedeflerimiz vardı ve oyunun gerçekten iyi durumda olduğunu hissedene kadar 1.0’ı yayınlamak istemedik! Ama sonunda o zaman geldi!”

Sürüm 1.0’ın çıkışından sonra ne olacağına gelince Lavapotion, oyun için daha fazlasının geleceğini söylüyor.

“Bu haberi yayınlarken daha fazla içerik, güncelleme ve genel iyileştirmelere yönelik planlarımızı tamamlıyoruz” dediler. “Tam sürüme hazırlandığımız için sizi haftalık olarak bilgilendireceğiz ve yakın gelecekte daha heyecan verici haberler beklemelisiniz.”

Songs of Conquest, Steam üzerinden edinilebilir ve Steam Deck onaylıdır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.