Todd Howard, Fallout’un New Vegas Zaman Çizelgesini Bozmadığını Doğruladı

Fallout hayranlarının yeni (ve harika) televizyon dizisiyle ilgili en büyük sıkıntılarından biri, Fallout: New Vegas’ı ‘yeniden ele alıyor’ gibi görünmesiydi. Genel zaman çizelgesi açısından, Fallout şovunda meydana gelen büyük bir olay, New Vegas’ın hikayesinin büyük bir bölümünü ortadan kaldıracak gibi görünüyor, ancak Todd Howard, IGN ile yakın zamanda yapılan bir röportajda durumun böyle olmadığını vurgulamak için konuştu. .


İleride Serpinti Spoilerları – Uyarıldınız

Fallout TV dizisinde, New California Cumhuriyeti’nin ‘başkenti’ Shady Sands’in, dizinin yardımcı karakterlerinden biri tarafından patlatılan bir nükleer bomba nedeniyle yerde pis kokulu bir deliğe dönüştüğünü öğreniyoruz. Henüz serinin tamamını yakalayamamış hayranları çok fazla şımartmamak için bu konuya gireceğim.

Ancak ‘The Fall of Shady Sands’, 2010 yılında Fallout: New Vegas tarafından oluşturulan zaman çizelgesine aykırıdır; şehir daha New Vegas gerçekleşmeden yok edilir ve bu da mantıklı değildir. Todd Howard, ‘Gölgeli Kumların Düşüşü’nün mutlaka atom bombası atıldığı anlamına gelmediğini ve bombaların New Vegas olaylarından sonra şehri yok etmek için düştüğünü öne sürerek akıllıca bir şekilde hikayeyi ortaya koydu.

Yani bundan önce Shady Sands’e diz çöktürecek başka bir şey daha oldu, ancak şehir New Vegas’ın zaman çizelgesinde hâlâ varlığını sürdürüyordu. Ancak zaman çizelgesinin neredeyse bıçak sırtında olduğunu söyledi:

Söyleyebileceğim tek şey, konuyu daha da sıkılaştırdığımız, ancak bomba New Vegas olaylarının hemen ardından düştü. İşte o zaman Shady Sands patlıyor.

Fallout TV dizisinin sonlarına doğru, belirli bir karakter şehre doğru ilerlerken ufukta New Vegas’ı görüyoruz. Tuhaf bir şekilde, çorak arazinin parıldayan, parlayan bir cevheri olarak manzaranın üzerinde durduğu 2010 oyunundaki görünümüyle karşılaştırıldığında karanlıkta duruyor gibi görünüyor.


  • Mecha Break Yeni Kapalı Beta’yı Duyurdu
  • 5 Saatlik ENERJİ 230mg Kafein “Gamer Shot”ı Piyasaya Sürüyor
  • COD Oyuncusu Tek Bir Düşmanı Öldürmeden 10. Prestije Ulaştı
  • Bethesda Direktörü Fallout 5’in Neden Bu Kadar Uzun Sürdüğünü Açıklıyor
  • Yeni Dead Island 2 Genişleme Paketi Budaklı Zombileri Ekliyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.