Mecha Break Yeni Kapalı Betayı Duyurdu

Seasun Games’in yakında çıkacak çok oyunculu makine oyunu Mecha Break için yeni bir kapalı beta testi geliyor.

Kapalı beta, 26-29 Nisan tarihleri ​​arasında her gün 06:00-12:00 ET (18:00-12:00 UTC+8) arasında gerçekleştirilecek. Beta kapsamında oyuncular, oyunun 60 oyunculu PvEvP Mashmak modunu ilk kez oynayabilecek. Bu modda oyuncular “pusuya düşecek ve diğer oyuncuların düşman mekanizmalarıyla karşı karşıya kalacak”.

Oyun tamamen yayınlandığında diğer modlar arasında 3v3 ve 6v6 takım dövüşleri yer alacak.

İlk kez The Game Awards 2023 sırasında duyurulan Mecha Break, PC ve konsol için piyasaya sürülecek çok oyunculu bir mekanik savaş oyunudur. Ancak resmi bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

“Mecha Break, oyunculara karada ve gökyüzünde savaşırken uzman mekanik pilotların kontrolünü veriyor” dedi Seasun Games. “Silahları, zırh parçaları, şasileri ve hatta tamamen özelleştirilebilir boyalarıyla bu mekanizmalar başarılı pilotların gururu ve neşesidir.”

Mecha Break kapalı betasına kaydolmak isteyenler bunu oyunun kayıt formunu kullanarak yapabilirler.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.