Larian Studios İki Yeni Oyun Üzerinde Çalışıyor

Baldur’s Gate 3’ün arkasındaki geliştiriciler Larian Studios, bir yandan iki yeni oyun üzerinde çalışırken bir yandan da 2023 Yılın Oyunu’na güncelleme eklemeyi desteklemeye devam ediyor.

Perşembe günü yayınlanan bir topluluk gönderisinde, Baldur’s Gate 3’ün geleceğinden bahsetmenin yanı sıra stüdyo, başka ne üzerinde çalıştığını da doğruladı. Söylenenlere göre her ikisi de olmasa da en az biri yepyeni IP’ler gibi görünüyor.

Stüdyo, “1996’dan beri bağımsız bir stüdyo olarak, yaratıcılığımızı nereye götürürse götürsün takip etme özgürlüğüne değer veriyoruz” dedi. “Bu durumda, Unutulmuş Diyarlar’da altı yıl geçirdikten ve birçok tartışma ve düşünceden sonra, kendi fikri mülkiyet hakkımızı geliştirmek için bu fırsatı değerlendirmeye karar verdik.

“Şu anda iki yeni proje üzerinde çalışıyoruz ve geleceğin bizi neler beklediği konusunda bundan daha heyecanlı olamazdık.”

Baldur’s Gate 3’ün desteği konusunda endişelenenler endişelenmesin. Stüdyo halen oyuna fotoğraf modu ve çapraz oyun gibi eklemeler üzerinde çalışıyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.