Bendy 3 Ön Üretim Aşamasında, Logosu Ortaya Çıktı

Twitter’daki yeni bir gönderide, resmi Bendy hesabı, Bendy 3’ün ön üretime girdiğini ve beklenen devam filminin logosunun da duyurulduğunu duyurdu.

Geliştirici Joey Drew Studios en son 2022’de Bendy and the Dark Revival’ı yayınlayarak övgü dolu eleştiriler aldı. Birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu, gizemli bir animasyon stüdyosunu çevreleyen hikayeyi genişletmeye devam etti.

Geliştiriciler, bırakın yayınlanma zamanını, Bendy 3 hakkında daha fazla ayrıntıyı doğrulamadı. Ancak oyun artık resmi olarak ön üretim aşamasında olduğundan hayranlar genel zaman çizelgesi ve lansmanın ne zaman bekleneceği konusunda daha iyi bir fikre sahip.

Bendy geri dönecek… üçüncü oyunda.#BENDY #BENDY3 pic.twitter.com/t8zPQFnGWP

— Bendy (@Bendy) 18 Nisan 2024

Ocak ayında geliştiriciler ayrıca bu yıl piyasaya çıkması beklenen Bendy: The Cage’i de duyurdular. Hakkında çok az şey bilinmesine rağmen Steam sayfası hikayenin Henry’nin bir Gardiyan hapishanesi olan “The Pit”ten kaçışına odaklanacağını belirtiyor.

Yani The Cage şaşırtıcı bir şekilde Bendy ve Dark Revival olayları sırasında geçiyor. Muhtemelen hikayeyi çok fazla ilerletmeyecek olsa da, yeni mitolojiyi keşfedeceği kesin. Bu gizli mücevherler akıllı bulmacalar, yeni bir ortam ve yasal olarak ürpertici karakterler içeriyor.

Maalesef bugünkü logo Bendy 3 için pek fazla ilgi çekici değil. Ancak gizemli kol, uzun süredir hayranlar için doğal bir alay konusu. Bu, büyük bir geri dönüşe işaret ediyor, ancak oyuncular muhtemelen bunu bekliyordu.

Bendy’nin evreni sadece oyun tarafında da genişlemeyecek. Aralık 2023’te geliştiriciler bir film uyarlamasının yolda olduğunu doğruladılar.

Radar Pictures, Jumanji: Welcome to the Jungle gibi gişe rekorları kıran filmlerin arkasındaki yapım şirketidir. Yani Bendy’nin yakın zamanda daha fazla ana akım hayran kazanması da muhtemel. Bu, Bendy’nin daha fazla yan ürün ve multimedya hikayeleriyle Bendy 3’ün çok ötesine kolaylıkla devam edebileceği anlamına geliyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.