Yeni Dead Island 2 Genişleme Paketi Budaklı Zombileri Ekliyor

Dead Island 2’nin en son genişletmesi SoLA artık tüm platformlarda mevcut. Dün olumlu bir tepkiyle karşılanan oyun, Nisan 2023’te süper popüler açık dünya zombi oyununun kurduğu dünyayı genişletti. En son genişleme paketinde oyuncular, tüyler ürpertici ve biraz da rahatsız edici olan iki yeni zombi ‘arketipiyle’ tanıştırılıyor. .


Evet, bu çok ürkütücü

SoLA, oyuncuları Los Angeles’taki bir müzik festivaline götüren önemli bir genişleme paketidir. Dead Island 2 evrenindeki bir başka eğlence dolu oyun, daha fazla mizahi espriler ve yaşayan ölü sürülerini parçalamanın harika yollarını sunuyor ve oldukça korkutucu iki yeni zombi çeşidi sunuyor.

Öncelikle, oyunculara yoğunluk ve iç organlarıyla saldırarak saldıran berbat görünümlü bir arketip olan Whipper var. Aynen öyle. Bu zombi, cesaretini yakın dövüş silahı olarak kullanıyor.

Bir de şimdiye kadar gördüğüm en yaratıcı ve yenilikçi zombilerden biri olan Clotter var. Clotter istediği zaman ayrışabilir, bir kemik ve yapışkan birikintiye dönüşebilir, ardından yeniden canlanıp oyuncunun en az beklediği anda yeniden ortaya çıkabilir. Kanonik olarak bunun nedeni, festival boyunca bas tonlarını titreştiren devasa hoparlörlerin zombilerin gelişmesine ve uyum sağlamasına neden olmasıdır.

SoLa, Haus’tan daha özgür bir genişletmedir ve oyunculara, oyunun çoğunlukla doğrusal olan ilk genişletmesine göre biraz daha fazla hareket etme seçeneği sunar. Genişletme kartınız varsa hemen indirebilir, yoksa bir yerden dijital mağazadan satın alabilirsiniz.


  • Larian Studios İki Yeni Oyun Üzerinde Çalışıyor
  • F1 24, Yeni Özellikler ve Kariyer Moduyla 31 Mayıs’ta Çıkıyor
  • Call of Duty Yakında xCloud veya Xbox Game Pass’e Gelebilir mi?
  • Baldur’s Gate 3 Patch 7, İlk Resmi Modlama Araçlarını Tanıtacak
  • Bendy 3 Artık Ön Üretim Aşamasında, Logosu Ortaya Çıktı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.