Wolf Among Us’ın Devam Eden 2 Görüntüsü Ortaya Çıktı

Telltale Games, şu anda geliştirme aşamasında olan The Wolf Among Us 2’yi gösteren bir dizi görseli yayınladı. Bu, oyuncuların seçim, sonuç ve sohbetle yönlendirilen gizemli bir drama oyununa daldığı aynı adlı 2013 oyununun devamı niteliğindedir (tabii ki ‘2’ olmadan). Telltale Games zorlu bir kaç yıl geçirdi ancak hayranlar bu oyunun sonunda özel bir şeye dönüşmesinden memnun.


Aramızdaki Kurt (Yine)

Telltale Games ekibi kısa bir açıklama yaparak The Wolf Among Us 2’nin oyunun durumu hakkında bir güncelleme sundu:

Sessiz kaldık çünkü kafamız aşağıdaydı ve TWAU2’nin vaatlerine odaklanmıştık. Henüz büyük bir güncelleme veremesek de sizin için küçük bir şey var: Mevcut yapıdan devam eden çekimler. Çalışma devam ediyor. Fabletown çetesi geri dönecek. Hayran olduğunuz için teşekkürler.

Telltale Games’in The Wolf Among Us 2’yi duyurmasının üzerinden oldukça uzun zaman geçti. Neredeyse herkesin dikkatini çekmişti ancak bu son görseller, beklemeye değer görünen bir oyunu ortaya çıkarıyor. Hayranlar TWAU2’nin bu yıl piyasaya sürülmesinden umutlu, ancak görünüşe göre büyük bir üretim aşamasına yeni girmiş durumda, bu yüzden ortaya çıkması biraz zaman alabilir.

Yeni bir Telltale deneyimi için heyecanlı mısınız?


  • Dragon’s Dogma 2 Güncellemesi Dragonsplague’ı Azaltacak, Piyonları İyileştirecek
  • Arena Çıkışı: Infinite Bu Yılın Sonlarında PC’ye Geliyor
  • Wolf Among Us’ın Devam Eden 2 Görüntüsü Ortaya Çıktı
  • Fallout 76’nın ‘Skyline Valley’ Büyük Harita Genişletmesi Çok Yakında
  • The Witcher Beşinci ve Son Sezon İçin Yenilendi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.