Arena Çıkışı: Infinite Bu Yılın Sonlarında PC’ye Geliyor

Tencent’in MoreFun Studios’un popüler mobil nişancı oyunu Arena Breakout, Arena Breakout: Infinite biçiminde PC’ye geçiş yapıyor. Oyun, liz’e benzer bir çıkarma nişancı oyunudur

MoreFun Studios, “Arena Breakout: Infinite’de Karanlık Bölge’ye girin ve insanoğlunun bildiği en ölümcül paralı asker olun” diyor. “Çok yetenekli bir askeri ajan olarak, yüksek risklerin yüksek ödüllere eşit olduğu, savaşın harap ettiği Kamona bölgesine yolculuk.

“Tetiği çekin, siper alın ve ilerleyin. Yüksek değerli eşyaları çıkarmak ve zenginlere saldırmak için savaş alanlarına girin… ancak hayatta kalmak için savaşmaya da hazır olun.”

Arena Breakout: Sonsuz Ekran Görüntüleri

  • < /figure>
  • < /li>

  • < li class = "wp-block-jetpack-slideshow_slide swiper-slide">

Oyun, gerçek zamanlı aydınlatmanın yanı sıra 360 derece uzamsal ses efektlerine sahiptir ve oyuncuların oyuna daha fazla sürüklenmesini sağlar. Oynanış açısından Arena Breakout: Infinite, “500’den fazla aksesuar” ile silahların tamamen kişiselleştirilmesini sunuyor.

“Ateş stabilitesine, isabetliliğine ve etkili menzile ince ayar yapmak için tüfek dipçiklerini, nişangah yerleşimini, özel namluları, namlu ağzı frenlerini ve daha fazlasını değiştirin” dediler. “İtfaiyelerden kaynaklanan yaraları iyileştirmek ve hareket etmeye devam etmek için uyarıcı paketlerden ve savaş alanı ilaç kitlerinden yararlanın. En küçük bir avantaj bile zengin olmakla ölmek arasındaki fark anlamına gelebilir.”

Son olarak MoreFun, oyun için oyunculara yönelik normal güncellemelerin ötesine geçen “uzun vadeli topluluk desteği” sözü veriyor. Stüdyo, oyunu “hile, hatalar ve kötü sunucular gibi sorunlardan arınmış” bir oyun haline getirmeyi hedefliyor.

Arena Breakout: Infinite, bu yılın sonlarında piyasaya sürüldüğünde Steam üzerinden ücretsiz oynanabilecek. Ancak oyunun beta sürümüne web sitesinden kaydolarak önceden oynama şansı da var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.