Dragon’s Dogma 2 Güncellemesi Dragonsplague’ı Azaltacak, Piyonları İyileştirecek

Resmi Dragon’s Dogma 2 hesabı, Twitter’daki yeni bir gönderide, bir sonraki güncellemenin sonunda dragonsplague’ı zayıflatacağını ve çeşitli Pawn sorunlarını çözeceğini duyurdu.

Geliştiriciler, “ejderha salgınının enfeksiyon sıklığını” azaltmayı ve Piyonların ne zaman etkilendiğinin anlaşılmasını kolaylaştırmayı planlıyor. Dragonsplague, şu anda tespit edilmesi zor olsa da şaşırtıcı derecede yıkıcı olabilir. Oyuncular, Piyonların emirlere verdiği tepkileri kontrol etmek gibi geçici çözümler bulmuş olsalar da, daha net göstergeler büyük bir gelişme sağlayacaktır.

Capcom, yeni değişikliklerin bu ay geleceğini açıkladı ancak bugünkü gönderide kesin bir çıkış tarihi teyit edilmedi. Bunun yerine basitçe “Hazır olur olmaz bunları her platformda yayınlayacağız” diyor. Bu, PC, PlayStation ve Xbox için geçerli olacaktır.

Ejderha salgını zayıflatmasına ek olarak Capcom, çeşitli Piyon iyileştirmeleri de sunacak. Güncelleme, Piyonların diyalog davranışını düzeltecek ve konuşma sıklığını azaltacak.

Bu teknik olarak küçük bir değişiklik olsa da, konuşkan Piyonlar zamanla oldukça baş belası olabilir. Eğlenceli bir şekilde, güncelleme aynı zamanda Piyonların uçurumdan düşmesini de zorlaştıracak.

Çeşitli hata düzeltmelerine ek olarak, dragonsplague ve Piyonların ayarlanması Dragon’s Dogma 2’deki yaşam kalitesini kesinlikle artıracaktır. Ancak hayranlar hala gözle görülür performans sorunlarını çözecek bir güncelleme bekliyor.

Dragon’s Dogma 2, mikro işlemler nedeniyle ciddi tepkilerle karşılaşsa da Capcom yakın zamanda oyunun 2 milyondan fazla sattığını açıkladı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.