The Witcher Beşinci ve Son Sezon İçin Yenilendi

Dünya Liam Hemsworth’ü Rivialı Geralt rolüne davet etmeye hazırlanırken dizi yapımcıları The Witcher’ın beşinci sezon için yenilendiğini ve bunun son sezon olacağını açıkladı. The Witcher, Aralık 2019’da nispeten olumlu bir resepsiyonla çıkış yaptı ve pek çok kişi Henry Cavill’in The White Wolf rolündeki performansını övdü, ancak yaklaşan dördüncü sezonda İngiliz aktörün yerini Avustralyalı Liam Hemsworth aldı.


Ahir Zamanlar

Tüm güzel şeylerin bir sonu vardır ve The Witcher sağlam bir gidişatın keyfini çıkarırken, beşinci sezonla birlikte sona erecek. Televizyon şovları açısından kötü bir durum değil ancak hayranların her şeyin nasıl sonuçlanacağını merak etmesine neden oldu. Üçüncü sezonun sonlarına doğru pek çok hikaye kurgulandı ancak topluluktaki en büyük soru, yazarların Cavill’in yerine Hemsworth’u nasıl ele alacakları (eğer bunu yapacaklarsa).

Bu konuyu geçiştirip hiçbir şey olmamış gibi davranabilirler veya ani farkı açıklamak için yazılmış bir şeyler olabilir. Jaskier’in, Geralt’ın ‘farklı göründüğü’ konusunda bir tür espri yaptığına bahse girerim. Zaten bir “rüzgarın uğultusu” şakasına yer verdiler, dolayısıyla bu olasılık dışı değil.

Yakın zamanda aralarında James Purefoy ve Sharlto Copley’nin de bulunduğu çok sayıda üst düzey oyuncunun The Witcher’ın dördüncü sezonuna katılacağı ortaya çıktı.


  • Wolf Among Us Devam Eden 2 Görüntü Ortaya Çıktı
  • Fallout 76’nın ‘Skyline Valley’ Büyük Harita Genişletmesi Çok Yakında
  • The Witcher Beşinci ve Son Sezon İçin Yenilendi
  • Fallout TV Programı Amazon’da 2. Sezon İçin Yenilendi
  • Paradox Daha Fazla Şehir: Skylines 2 Sorunundan Sonra Tekrar Özür Diledi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.