Fallout 76’nın ‘Skyline Valley’ Büyük Harita Genişletmesi Yakında Geliyor

Fallout 76’nın PTS’sine (Genel Test Sunucusu) erişim elde eden şanslı oyuncular için şu anda özel bir ödül mevcut: Skyline Valley. Bu, 2018’de piyasaya sürülmesinden bu yana popüler kıyamet sonrası MMORPG’ye eklenen ilk büyük harita genişletmesi ve hayranlar heyecanlı. Bu, Fallout 76’da bulunan Appalachian haritasına tamamen yeni bir biyom ekleyen büyük bir güncellemedir ve çok sayıda İÇN, yeni bir hava durumu unsuru ve tabii ki birçok yeni görev sunar.


Fallout 76’daki Skyline Valley nedir?

Skyline Vadisi kabaca Shenandoah Vadisi’ne dayanmaktadır. Fallout 76’da Skyline Valley, Ash Heap ile Cranberry Bog arasında yer alan benzersiz bir bölgedir, dolayısıyla siz ona baktığınızda haritanın düz tabanında yer alacaktır. Önemli olan Skyline Valley’in Fallout 76 tarihindeki ilk harita genişletmesine işaret etmesidir. Harita dışı “Keşifler” yaptık ancak Bethesda Game Studios ilk kez temel haritayı genişletiyor.

Skyline Valley, oyunun on dokuzuncu büyük güncellemesidir ve Haziran 2024’te yayınlanması planlanıyor. Savaş temalı sayısız değişiklik getiren, aynı zamanda Fallout 76’nın hava durumu sistemine de ciddi bir darbe getiren, oyunun kurallarını oldukça değiştiren bir güncelleme olacak. Vadide ortaya çıkacak ve kasırgayı devreye sokacak bir dünya olayı var.

Skyline Valley güncellemesiyle birlikte üç yeni yaratık arketipi de ortaya çıkacak:

  • Kayıp
  • Çarpıcılar
  • Wanamingolar

Skyline Valley bölgesi, oyuncuların keşfetmesi ve keşfetmesi için toplamda 28 yeni ilgi çekici nokta sunacak. Bu çok büyük bir haber çünkü harita neredeyse altı yıldır nispeten değişmeden kaldı (birkaç yeni konum dışında). Steam’deyseniz yeni Skyline Valley bölgesine göz atmak için şimdi PTS’ye erişebilirsiniz.


  • Wolf Among Us Devam Eden 2 Görüntü Ortaya Çıktı
  • Fallout 76’nın ‘Skyline Valley’ Büyük Harita Genişletmesi Çok Yakında
  • The Witcher Beşinci ve Son Sezon İçin Yenilendi
  • Fallout TV Programı Amazon’da 2. Sezon İçin Yenilendi
  • Paradox Daha Fazla Şehir: Skylines 2 Sorunundan Sonra Tekrar Özür Diledi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.