Fallout TV Programı Amazon’da 2. Sezon İçin Yenilendi

Fallout TV şovu, Amazon Prime Video’daki ilk gösteriminden sadece bir hafta sonra 2. Sezon için yenilendi. Duyuru, şovun ikinci sezonunu Kaliforniya’ya taşımak için 25 milyon dolar vergi kredisi alacağının açıklanmasının ardından geldi.< /p>

Amazon, ikinci sezonu onaylamak için çeşitli sosyal medya kanallarında şunları söyledi: “Sizi koltuğunuzun kenarında tutmak istemeyiz, değil mi? 2. SEZON’da Wasteland’de görüşmek üzere.”

< /div>

Bu gönderiyi Instagram’da görüntüle

FALLOUT ⚡️ (@falloutonprime) tarafından paylaşılan bir gönderi

“Delicesine muhteşem şovmenlerimiz Cenevre ve Graham’a, harika kadromuza, Todd ve James’e ve Bethesda’daki tüm efsanelere ve Jen, Vernon ve Amazon’daki muhteşem ekibe inanılmaz destekleri için övgüler olsun. bu gösteri. Yönetici yapımcılar Lisa Joy ve Jonathan Nolan, Variety aracılığıyla “Dünyayı yeniden havaya uçurmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

İLGİLİ: Fallout Önizlemesi: Otantik, Audacious ve Kesinlikle Acımasız

İkinci sezonun çekime veya yayınlanmaya ne zaman başlayacağına dair başka bilgi yok. Bilinen tek şey onun geleceği.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.