Baldur’s Gate 3 Patch 7, İlk Resmi Modlama Araçlarını Tanıtacak

Steam’deki yeni topluluk güncellemesinde Larian Studios, Patch 7’nin Baldur’s Gate 3’e resmi modlama araçları sunacağını açıkladı.

Gönderi, oyuncuların “Baldur’s Gate 3’ü elden geçirmek için görselleri, animasyonları, sesleri, istatistikleri ve daha fazlasını değiştirebileceklerini” açıklıyor. Ancak geliştiricilerin duyurusunda “tanıtmaya başla” ifadesi dikkatli bir şekilde kullanılıyor. Bu nedenle, oyuncular başlangıçta her araca erişemeyebilir ve Larian daha sonra daha fazlasını ekleyebilir.

Her iki durumda da, Larian Studios başka bir Baldur’s Gate oyunu geliştirmekle ilgilenmediğinden modlama devasa hayran kitlesi için çok değerli olacak. Geliştiriciler, bugünkü topluluk güncellemesinde bu düşünceyi yineledi. Modlama araçlarının eninde sonunda oyuncuların kendi hikayelerini yaratmalarına olanak tanıyacağını umuyoruz.

Topluluk Güncellemesi #26’da Baldur’s Gate 3’te sırada ne olacağını öğrenin – Kötü Sonlar, Yeni Başlangıçlar.

👁️ İyileştirilmiş Kötü Sonlara Kısa Bir Bakış
💫 7. Yama ve Ötesi
✉️ Kapalı Beta
💬 Swen’den Bir Mesaj

Devamını oku : https://t.co/yioQoyD2P2 pic.twitter.com/y3wZ4GCksD

— Baldur’s Gate 3 (@baldursgate3) 18 Nisan 2024

Larian Studios ayrıca hayranlara Baldur’s Gate 3’ün 7. Yamanın ötesindeki geleceği hakkında çeşitli ayrıntılarla da dalga geçti.

Geliştiriciler “Baldur’s Gate 3’e Çapraz Oyun ve Fotoğraf Modu getirmek için aktif olarak çalıştıklarını” açıkladı. Ancak hayranların bu özellikleri yakın zamanda beklememesi gerektiğini de açıkça belirttiler. Çapraz oyun kesinlikle büyük bir kazanç olacaktır, özellikle de çoğu kişi için yıkıcı Xbox kaydetme durumu hatalarını çözdükten sonra.

Aslında Patch 7 o kadar iddialı ki Larian Studios, güncellemenin PC’de kapalı betaya sahip olacağını da doğruladı. Geliştiriciler beta için somut tarihler sunmasa da hayranlar “önümüzdeki haftalarda” daha fazla ayrıntı alacak. Bu, kapalı betanın ne zaman geleceğini ve ne kadar süreceğini de içermelidir.

Larian Studios ayrıca 7. Yamanın daha fazla hatayı düzelteceğini ve kötü sonları iyileştireceğini belirtti. Buna yeni sinematikler ve daha fazlası dahildir. Topluluk güncellemesi, hayranlara eğlenceli ve karanlık sonuçlardan birine küçük bir bakış bile attı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.