Call of Duty Yakında xCloud veya Xbox Game Pass’e Gelebilir mi?

Klasik Call of Duty oyunları yakın gelecekte Microsoft xCloud, Xbox Game Pass veya her ikisine birden gelebilir mi? Keskin gözlü bir Reddit kullanıcısının buluşu, gelecek planlarına dair bir ipucu olabilir.

Reddit kullanıcısı Psychologica-Pool-3, mobil cihazlarda xCloud’daki oyun kataloğunda Call of Duty: Black Ops 3’ün listelendiğini fark etti.

Kullanıcı, “Bunu telefonumda fark ettim ama tıkladığımda, en üste dönmeden önce bir saniyeliğine donuyor, bu yüzden orada olması gerektiğini düşünmüyorum” dedi. “Oyun bana ait değil ve Game Pass’te yer almıyor, bu yüzden onu orada gördüğüme şaşırdım.”

Call of Duty Bulut Oyunlarda Ortaya Çıkıyor
byu/Psychological-Pool-3 inXboxGamePass

Şu anda dizi veya gelecekteki oyunlara ilişkin planlar hakkında hiçbir şeyin doğrulanmadığını belirtelim. Ne Microsoft ne de Activision Blizzard, yayınlanmadan önce yorum taleplerine yanıt vermedi. Birisi gelirse bu hikaye buna göre güncellenecektir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.