F1 24, Yeni Özellikler ve Kariyer Moduyla 31 Mayıs’ta Çıkıyor

EA Sports, F1 24’ü bir tanıtım fragmanı ve yeni özellikler ve ekran görüntülerinin listesiyle resmi olarak hayranlarına duyurdu. 31 Mayıs’ta çıkacak olan oyun, elden geçirilmiş bir kariyer modunu, yeni bir dinamik yol tutuş sistemini, pist güncellemelerini, My Team’i, F1 World’ü ve daha fazlasını içeriyor.

Oynanıştan başlayarak EA Sports Dynamic Handling, “tekerlek ve balatalarda gerçekçi ve öngörülebilir bir performans üretmek için otomobilin hissini yeniden tanımlıyor”. EA’ya göre Codemasters’taki geliştiriciler, “yeni süspansiyon kinematiği, yükseltilmiş lastik modeli, gelişmiş aerodinamik simülasyon ve yeni motor ve araç kurulum seçenekleri ekleyen” yeni özellik üzerinde F1 Dünya Şampiyonu Max Verstappen ile birlikte çalıştı.

Kariyer Modu için F1 24, ilk kez 2024 F1 sezonundaki 20 sürücüden biri olarak oynama yeteneği de dahil olmak üzere bir dizi yeni iyileştirme ve güncelleme görecek. EA Sports’un sağladığı F1 24’teki kariyer modunun diğer özellikleri arasında şunlar yer alıyor:

  • Tanınırlık Kazanın: Pistteki hedefler aracılığıyla Padok’ta itibar kazanın. Yarış günü görevleri oyuncuların damalı bayrağa odaklanmasını sağlıyor. Sözleşme Hedeflerini tamamlamak, yeni bir anlaşma yapılmasına yardımcı olabilir veya zorlu bir rakibe yönelik hamleyi müzakere etmek için gizli toplantıların önünü açabilir.
  • Ar-Ge Yükseltmeleri: Sürücü itibarı aynı zamanda oyuncuların takımlarından aldığı desteği de etkiler. Temsilci ne kadar büyük olursa, takım o kadar motive olur. Oyuncular tek bir yeniliğe her şeyi dahil edebilir veya daha dengeli bir gelişim için kaynakları dağıtabilir.
  • Övgü Kazanın: Kısa vadeli başarıların yanı sıra, her sürücünün sezon beklentilerine dayalı daha uzun vadeli hedefleri vardır. Bunlar, İlk 10’da bitirme sayısından, Pole Pozisyonlarına ve Dünya Şampiyonasını kazanmaya kadar değişebilir.
  • Bir Arkadaşınızla Yarışın: İki oyunculu Kariyerde güçlerinizi birleştirin veya rakip olarak yarışın. Bireysel sürücü hedefleriyle oyuncuların, takımın bir numaralı sürücüsü olmaya odaklanmaları gerekiyor.
  • Zorlu Kariyer: 24 yarışlık bir sezona başlamadan önce mükemmel bir giriş. Önceden seçilmiş bir F1® sürücüsünün yerine geçin ve bir dizi mini sezonda yarışın. Topluluk oylaması gelecekteki etkinliklerin koşullarını ve devrelerini etkileyecektir.

Kıdemli Kreatif Direktör Lee Mather şunları söyledi: “EA SPORTS Dynamic Handling tarafından desteklenen yeni yol tutuş modeli, oyuncuların arabalarından maksimum performans elde etmelerine olanak tanıyacak ve özgün fizik, onlara rakipleriyle teker teker yarışlarda güven verecek.” Codemasters’ta, sürüm aracılığıyla.

“2016’dan bu yana en büyük Kariyer yeniliğimiz, oyuncularımızın istediklerinin daha fazlasını pist dışında daha fazla çeşitlilikle sunuyor. Yeni kullanım ve Kariyer yeniliklerinin yanı sıra, güncellenmiş devreler, yeni ses ve yenilenmiş yayın sunumu, oyunculara grid’e daha yakın olma hissi veriyor.”

F1 24 piyasaya çıktığında PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One ve PC’de satışa sunulacak.

F1 24 Ekran Görüntülerini Oynatmayı Göster

F1 24 Ekran Görüntülerini Göster Kariyer

F1 24 Ekran Görüntülerini Göster Oynanış

F1 24 Ekran Görüntülerini Gösterme Kariyeri

F1 24 Ekran Görüntülerini Gösterme Özellikleri


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.