Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Açıklandı

Kingdom Come: Deliverance 2 resmi olarak 2024’te PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için çıkacak. Geliştirici Warhorse Studios Perşembe günü oyunun tanıtımını yaparak oyunu, çıkış platformlarını ve çıkış penceresini doğruladı.

Platformlara ve çıkış tarihine ek olarak stüdyo tarafından tam bir fragman ve ayrıntılı bir inceleme yayınlandı. Bu bölümde oyuncular oyunun görsellerine ve ortamına ilk kez göz atacak ve 2018’deki Kingdom Come: Deliverance’ın devamı niteliğindeki oyunlarda neler bekleyecekleri hakkında daha fazla bilgi edinecek.

Oyunun açıklamasında “Kingdom Come: Deliverance 2, 15. Yüzyıl Bohemya’sındaki iç savaşın kaosunun ortasında geçen heyecan verici bir Aksiyon RPG’sidir” diyor. “Siz, ‘mütevazı bir demirci ocağından Kralların sarayına kadar’ destansı bir yolculuğa çıkan, sürükleyici bir intikam, ihanet ve keşif hikayesinin ortasında kalan, olağanüstü şeyler yapan sıradan bir adam olan Skalitzli Henry’siniz. bu güzel ama acımasız orta çağ dünyasındaki amacımız.”

Kreatif direktör Daniel Vavra, “Şu anda yaptığımız şey başlangıçta olması gereken şeydi, ancak yeterli kaynağımız veya deneyimimiz olmadığı için bunu yapamadık” dedi. “Artık bunu her zaman istediğimiz başka bir seviyeye taşıyabiliriz.

“Oyun kapsam olarak çok daha büyük. Orijinal oyunda üç saatlik ara sahnemiz vardı, şimdi beşten fazla sahnemiz var. Dünyanın büyüklüğüne bakıldığında, eskisinden iki kat daha büyük.”

IGN’deki bir videonun oyunu ve lansman platformlarını doğruladıktan sonra oyunun lansman dönemi Çarşamba gecesi bozuldu.

Kingdom Come: Deliverance 2 Açığa Çıktı

Kingdom Come: Deliverance 2 Ortaya Çıktı


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni Maceraya başlamaya hazır mısınız?

Video Oyun Dünyasının Güncel Haberlerini En Önce Öğrenmek için takipte kal!

Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Nöbetçi Oyuncu sitesine aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Nöbetçi Oyuncu tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan nobetcioyuncu.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.